0615304574 info@springboxs.nl

Onze diensten

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Vind je het moeilijk om thuis je huiswerk te maken en/of te leren? Wij kunnen jou hierbij begeleiden; voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Als je binnenkomt doen we even een korte persoonlijke check-in om te weten hoe het met je gaat en wat je nodig hebt van ons.

Leren leren

Leren leren

Loop jij er ook tegenaan dat je niet weet op welke manier je het beste kan leren? Wij helpen je bij het plannen, de studievaardigheden en het ontwikkelen van de overige executieve functies. Denk hierbij aan samenvattingen maken, concentratie opbouwen, werkgeheugen trainen, opstarten van taken, tijd inschatten/verdelen, deadlines halen en doelgerichtheid.

Examentraining

Examentraining

Ben jij ook zo zenuwachtig voor je examen en weet jij niet goed hoe je je kan voorbereiden? Voor leerlingen en studenten die examen moeten doen of volgend jaar examen gaan doen organiseren wij trainingen en bieden wij een ruimte om in alle rust oefenexamens te maken.

Basisschoolbegeleiding

Basisschoolbegeleiding

Zit jij in het basisonderwijs en heb jij moeite met bijvoorbeeld rekenen, lezen of spelling? Wij kunnen extra met jou oefenen, zodat jij zelfverzekerder wordt en een stevigere basis krijgt.

Coaching

Coaching

Heb jij hulp nodig bij een volgende stap in je carriƫre, op school of op persoonlijk vlak? Het kan dan helpen om er samen met iemand naar te kijken en te sparren. Wij begeleiden leerlingen, studenten en docenten.

Trainingen voor scholen

Trainingen

Op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden binnen de school? Trainingen en workshops op locatie zijn mogelijk. Denk hierbij aan differentiatie, klassenmanagement, inclusief onderwijs, leiderschap en escaperooms. In overleg is er veel mogelijk.